Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Gå från 150 till semester…

Att jobba 100% och utöver det styra upp Hjälteloppet till att vara ledig kräver många steg på stegräknaren för att hålla humöret och energin under kontroll.

19.007 steg checkar jag in på idag. Firat Midsommar med våra vänner Örnebros, enkelt och avslappnat är det att hänga med dem.

Någonting händer i sonens kropp just nu och han har svårt att hålla ilskan inne, han säger själv att vi inte kan hjälpa honom utan att han måste koka färdigt. Vi lider såklart med honom, men antar att vi bara får rida ut hans utbrott än fast man känner sig som världens sämsta förälder.

När vi andra avslutade kvällen med att lira brännboll med grannarna gick en överkokad son hem och satte sig framför tv istället.

Nu ska jag bara börja varva ner så kanske man är nere i lagom varv om någon vecka. Längtar såklart ut på Brönet och lugnet!

IMG_20170623_213231_122

En kommentar

  1. Anncharlotte Johansson

    Vilken klok son ni har, kommer absolut att använda ordet ”överkokt” gå iväg och koka färdigt. Månne förpuberteten flagga sin ankomst? Känner igen känslan under några år då jag gick in i klimakteriet, inte helt enkelt. Ha en fortsatt skön sommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.