Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

När tanke blir succe. Alla Hjältars Helg.

Hjälteföreningen är nu verklighet, en förening som skapades för att vi va några som tänkte utanför boxen. Det får ni tolka hur ni vill. Att tänka utanför boxen är bra i dessa tider men krävs mod.

Hjälteträningen är en succé. I dag var vi 37st på passet, kan tänka mig att vi va runt 10-12 normalstörda av dem 37 vilket betyder att vi hade 25-27 bokade människor med funktionsvariation. HUR GRYMT ÄR INTE DET! Med måndags passet aktiverar vi alltså runt 40 st människor med funktionsvariation runt Umeå. Idag hittade några gamla hjältar tillbaka som vi inte sätt sedan vi körde på Tenton. Vi hade dessutom flera nya personer som är utan dagligaktivitet, vilket är ett av våra syften med att ha ett pass på dagen. Hitta människor som trillat ner mellan stolarna

Vart ska detta sluta?!

Uttervägens hjältar gör ett bra jobb med att inspirera andra att våga ta plats och njuta av livet. Sedan finns det alltid människor som misstror och bildar sina egna tankar om vad som är bra för den enskilde individen.

Det är ingen tillfällighet att vi aktiverar över 40 st människor i Umeå med funktionsvariation. Det är människor runt dem som peppar iväg dem på dessa aktiviteter för det är mitt jobb som boendehandledare att presentera nya aktiviteter som verkar matnyttiga och som plus kan knytas till deras genomförandeplan.

Oj vad vi öppnar upp en helt ny värld för många.

Idag blev jag uppringd från en personal som ville att jag skulle peppa en som brukar träna på torsdagar till att komma på måndagar. För hen mår inge bra just nu. Jag blev smickrad att jag blev tillfrågad att hjälpa till och skrev ut ett välkomnande och peppande brev till denne. Som jag upplevde blev superglad och stolt över att ha fått detta brev. Vi bokade träningsdate på måndag

Då vet iaf jag att den mängd fritid jag lägger ner på detta är helt klart värt!

Nytt om Alla Hjältars Helg? Jo men alla grupper verkar jobba på. Älskar att det går hyffsat fort, inga omvägar. Jo förbi mig kanske haha men det är knappt avstigning. Viktigt att komma ihåg För vem vi hör detta och att alla är  en vinnare.

Boka in 17 & 18 Augusti nu alla. Ta en sen semesterdag och kom på vår magiska helg.

Annars då. Jo vars. Vi har börjat podda. Har hunnit med 3 avsnitt och gjorde vårt 4:e idag. Hjältepodden. Såklart. Finns på Sound Cloud.

20180215_143231

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>