Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Klart vi ska ha en Gala i Umeå

19417535_804022976423554_4030324041406771809_o

 

Idag var det dags för frukostmöte ang. Alla Hjältars Helg som går av stapeln den 17-18 Augusti. Med Hjälteloppet som startskott och en Galamiddag som avslutning. För har man en sådan här hjältehelg kan man ju inte missa en Gala med rödamattan, glitter och glamour. Eller hur?!

Vi satt ett Magiskt gäng runt bordet. Idag var det Fotografen Jonatan Stålhös    http://jonatanstalhos.com/ som var ny i gänget. Eller ja ny för detta forum, det var ju han som hängde med Uttervägenshjältar i nästan 6 månader och låg bakom deras reportage i Dagens Nyheter  https://www.dn.se/sport/uttervagens-hjaltar-trotsar-livets-hinder-pa-vag-mot-malet/

Senare under dagen blev http://www.ramirent.se/ klara som sponsorer till Hjälteloppet, precis som förra året vilket vi som var med förra året tycker är kanon.

Z-profil genom Fredrik Solbakken och Flygbra genom Maria Hurtig som även var med förra året har varit med på alla våra möten. Det är faktiskt Maria som dragit i gång detta tillsammans med Linda Jonsson på Comfort hotell vinn. Det är så roligt att Näringslivet i Umeå vill ha Alla hjältars Helg. Nu kör vi i full fart mot hjältehelg. Roligt är ju att Virena kommer upp från Göteborg även detta år.

Ja Galan den återkommer jag med när vi vet mer om vad och vart den är. Vi har träffat en Restaurang i Umeå och hoppas allt ska gå i lås och att vi ska hitta sponsorer så alla Hjältar kan få en kanon gala.

 

Har alltid brunnit för att normalisera, blev påmind tidigare i veckan att för ca 20 år sedan jobbade jag på ett kortis i Umeå och tog några av grabbarna med mig på TC i Umeå för att dansa och att de skulle få dricka en öl. Detta är något jag jobbar med fortfarande. Blev så glad att det var någon som påminde mig att aldrig sluta kämpa och framförallt ha roligt!

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Så himla kul med en sån gala! :-) du sätter verkligen Umeå på kartan på ett oändligt mycket bättre sätt än vissa politiker.. snyggt jobbat Cilla!

  Ps: Glöm inte o vila ibland. Kram

  • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

   Tack! Vi har faktiskt politiker med oss i detta arbetslag. Peder Westberg och Björn Kjellson från Liberalerna.
   Vissa dagar ligger jag och läser eller ser Netflix en hel dag eller går långa promenader. Har varit noga med återhämtning eftersom jag gör detta utöver min 100% på gruppboendet. Känns bara bra i min kropp och knopp just nu. Kram!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>