Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Träningsprogram med in print

Oj, sommaren och semestern springer på som tusan. Vi har redan den 7 juli.

Sommaren bjuder på mycket regn och få plusgrader, det känns tråkigt för Brönemyrs som gärna hänger på någon strand och njuter av livet.

Vi har avnjutit sommarens första Bröllop. Thomas äldsta systerdotter och hennes Oskar. Älskar att ”känna” kärleken på Bröllop. Jag och Alfan höll vårt första tal ihop. Hoppas det blev uppskattat och att brudparet såg igenom ironin och kände vår kärlek till dessa två varelser. Vi har äran att gå på ännu ett bröllop lite senare i augusti. Ett bröllop som blev som en överraskning att vi blev bjudna, men VÄLDIGT GLADA!

Hur går träningen för er då? Själv har jag börjat komma igång riktigt bra. Känner att kroppen blir starkare och starkare igen. Har såklart köpt sommarkort på Viktory igen. Skönt att träna inomhus och framförallt duscha av sig all djungelolja. Jävlar va mygg och sviarn det är i år! Nordmalings gym blir bara bättre å bättre. Ni är grymma som vågar utveckla er!

Har ni nån i er närhet som behöver ett lagom träningsprogram med bildstöd så kommer här ett två veckors program som bla uttervägens hjältar kör medans de är på semester.

davdav

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.