Inbjudan

Inbjudan – en sådan måste vi ju självklart ha, samt affischer för att marknadsföra oss. Vi vill ha många besökare på vårt vernissage!Jobbet med inbjudningarna föll ju på oss "tjejer", och vi gjorde ett förslag. På fredagens möte gick vi igenom layout, färger, placering av vår logga samt våra samarbetespartners loggor. Allt för att vi gemensamt ska stå bakom det som bär vårt gruppnamn: Camera Lucida. Jag kan tycka att det är en styrka att vi är väldigt olika som individer och ser saker från olika perspektiv. Det innebär att det vi gör får en bredd och djup eftersom alla vi är med och delger våra åsikter och bidrar med våra kunskaper.

Vi hade gemensamt bestämt att vi ville ha Peders dörr som bakgrundsfoto, men sen finns det ju 1000 möjlighter med Photoshop! Ibland är det inte alltid bra med för många valmöjligheter.

Foto: Susanne Perneholm

Dörren på bilden är jättehäftig, men vi valde faktiskt en bild närmare orginalet. Nu är allt inlämnat på tryckeriet för avhämtning i morgon vid 14-tiden. Det ska bli spännande! Vi kommer att få möjlight att dela ut inbjudningar imorgon vid ett evenemang som Unionen arrangerar.

Det är fantastiskt att vi på bara 2 månader har satt ihop hela denna fotoutställning. Från tanke till handling i verkligheten!

Skrivet av Susanne Perneholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>