Fullt ös

Nu har Fia hunnit bli 10,5 veckor och hon växer så att det knakar. Väger och mäter henne på onsdagar så jag återkommer i morgon med siffror.
Luggen har blivit så lång att man nu kan sätta upp den. Har köpt rosetter och hårband och försöker lära henne att ha på sig det. Det är ju ingenting hon gillar kan jag avslöja. Jag förstår henne. Inte nog med att man skall lära sig ha halsband, koppel, kläder och badas och borstas – man skall dessutom ha saker i pälsen som drar och är obekväma.
Men söt är hon i alla fall 🙂

Det var lite svårt att hålla i henne med ena handen och fotografera med den andra, men det gick 😀

Hon har blivit mycket mer framåt nu. Utforskar gärna hela vardagsrummet nu och älskar när hon får följa med till köket och hallen. Hon har upptäckt att det alltid finns lite hö under marsvinsburen och det är ju gott att tugga på. Dessutom har hon börjat bära på allt hon hittar på golvet, som tex sockar eller kvitto eller något annat man kan ha tappat. Man får helt enkelt städa nogare nu :p

Första tiden bara sov, åt och rastades hon. Nu har hon massa energi och vill leka. Leka med oss, leka med katterna, leka med allt hon hittar osv. Det är både roligt och jobbigt. Det är roligt eftersom man då kan hitta på mer saker med henne och det som är jobbigt är att hon är överallt hela tiden och man måste hålla koll på henne på ett annat sätt. Jag tror dock att katterna tycker att det är jobbigare än vad vi tycker att det är. Hon springer efter dem hela tiden, försöker hoppa på Error och gör allt för att få igång honom att leka med henne. Han tar det ganska coolt, slår bara till henne lätt när han blir less. Det dröjer nog inte länge förrän de leker lite med varandra.

Tack och lov behöver vi inte springa ut varannan timme på natten längre, nu räcker det med var tredje 😀

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.