Folkets Hus i morgon 11 januari

Hoppas det blir god uppslutning i morgon när studenterna från LTH presenterar vad man kommit fram till. Och att det görs någon form av utställning eller sammanställning som man kan ta del av i efterhand. Själv är jag i Umeå och firar sen jul med mina söner men skulle självklart vilja få veta mera än den info (iofs jättebra men knapp) som vi fick via SorseleAktuellt.

2 kommentarer

  1. Håkan Perzon

    Jag är en av lärarna som medverkade under studenternas presentationer av affärsplaner den 11 januari. Det var stor uppslutning – nära på fullsatt, och många intressanta diskussioner om olika affärsplaner. Vid den avslutande paneldiskussionen framkom att det här kommer att fortsätta diskuteras och säkerligen också konkretiseras i någon form. Efter studenternas slutjusteringar i de presenterade affärsplanerna, kommer de att finnas till gängliga hos Elin Bergarp om ca en vecka.
    Håkan Perzon, lärare vid Luleå tekniska universitet

    • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

      Hej Håkan och jättetack för info.. Och tack för engagemanget från er:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>