Nu är Mp också feministiskt!!!

I går visste jag inte var Mp stod på det feministiska planet. I dag publiceras det från deras kongress att ”Feminism ska väga lika tungt i Miljöpartiets valmanifest som klimat och miljö, skola och nya jobb. Det beslutade partiets kongress i dag, efter påtryckningar från Grön Ungdom”.

”— Vi ser att män och kvinnor fortfarande inte tjänar lika mycket, unga tjejer mår väldigt dåligt och vi har fortfarande ingen samtyckeslagstiftning när det gäller våldtäkter. Vissa säger att Sverige är ett av världens mest jämställda länder, men vi tycker att det helt klart är dags för en feministisk politik. Så här kan vi inte ha det”, säger Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson. (vk.se)

Jag hoppas innerligt att det ÅTERIGEN är en journalistisk ”groda” i ovanstående stycke. Men man kan aldrig vara säker.

– att män och kvinnor inte tjänar lika mycket är som jag ser det ett under alla år inbyggt system av Socialdemokraterna. Och att de i dag, trots att de också officiellt är feminister, dessutom i maktställning inte försöker åtgärda problemet är skrämmande!!! Se bara på Landstingens personalpolitik!!!

Personligen anser jag det självklart att de jobb som görs inom de offentliga ”mjukvaruområden” såsom vård, omsorg och skola absolut måste värderas upp. Och personer med samma kompetens- arbets- och ansvarsuppgifter skall självklart vara lika avlönade! Oavsett om det är man, kvinna, hen eller det!!! I fall att vilja och framför allt kompetens funnits i Landstingets ledning skulle detta redan varit åtgärdat inom sjukvården! Men det viktiga är väl att de PÅSTÅR sig vara ”feminister”. Hur de agerar utifrån det är det ingen som reagerar på!!!

– att unga tjejer mår dåligt är nästa punkt hon nämner. Jag undrar hur feminister ska åtgärda det? Tjejer är tjejer!!! Jag har i cirka 30 års tid jobbat med barn/ungdomar. Och det har alltid varit en massa ”tjafs” tjejer emellan. På ett helt annat sätt än den problematik som kan finnas mellan killar. På senare år har problematiken med internet tillkommit. Men det är bra om feministerna i Mp har ambitionen att förändra tjejer så att man nu löser dessa tjejproblem som förmodligen funnits i alla tider! Men det framgår inte HUR man skall lösa det!!! TYPISKT POPULISTISKT!!!

– och så kommer det som jag hoppas är den journalistiska ”grodan”: ”vi har fortfarande ingen samtyckeslagstiftning när det gäller våldtäkter”. Vadå en samtyckeslagstiftning när det gäller våldtäkter? Ska den som ska bli våldtagen skriva under ett papper som i sin tur skall bevittnas av två personer att det är okej att bli våldtagen?

Jag fattar hur som helst ingenting hur feministerna tänker angående den där ”samtyckeslagen”. Ponera att jag träffar en kvinna och vi båda två blir attraherade av varandra och vill gå så långt att vi vill ha sex tillsammans. Ska vi då beställa ett formulär från Skattemyndigheten eller FI eller någon annan organisation vilket vi gemensamt skall underteckna och för att det juridiskt skall gälla så ska vi också skaffa minst två som bevittnar våra namnteckningar!!!??? Bara för att ha sex!!!???

Den här förbaskade feminismen som förvridit så många skallar – inte minst politiska – är ju förödande! Våldtäktsmän är just det – våldtäktsmän!!! Det är en sak! Men att ALLA män ska hänföras dit känns skrämmande.

Jag har då blivit så avskräckt av denna feminismfanatism att jag skulle aldrig närma mig en för mig attraktiv okänd kvinna! Och då tänker jag inte sexuellt utan överhuvudtaget bara att starta en konversation!

Nu är jag bara EN man som reagerar så och det blir ingen större katastrof för de kvinnor som uppskattar män. Och själva uppskattar att de är kvinnor! Men tänk om många män börjar känna likadant!

Hur långt ska detta med ”feminism” få gå innan RIKTIGA KVINNOR offentligt börjar protestera? Eller att vi, enligt feministerna, få män som inte tillhör kategorin våldtäktsmän reagerar/agerar?

 

3 kommentarer

  1. Marie

    Är inne och kikar på vk’s bloggar sporadiskt och håller med dig helt här. För varje dag som går blir jag mer och mer förbluffad över folk i medias resonemang. Men F! och feminism är väl så långt bort från SD som man kan komma för tillfället, det är väl därför det helt plötsligt är så himmelens korrekt att vara feminist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.