Nu är det riktigt illa!!!

Se nedanstående inslag och bedöm själva. Personligen har jag svårt för enbart retorik och inget konkret. Jag kommer med mina synpunkter efteråt.

Se VIDEO

Nedanstående är en kommentar som jag skrev till Peter vilken jag tvivlar på att han kommer att publicera. Därför lägger jag ut den här också för säkerhets skull:)

Hej Peter. Det låter jättebra det du säger. Men för att du – liksom alla andra (S)-kommuner som ”samverkar” med Landstinget – ska ge trovärdighet i det ni försöker övertyga oss väljare om, så räcker det inte bara med ord/retorik! Så länge ni INTE kan påvisa konkreta vinster i kommunens ekonomi, INTE konkret kan påvisa vinster för patienter och INTE konkret kan påvisa vinster för personalen med VLL-samarbetet är era ord bara ”blahablaha”. För oss väljare är ni enbart lakejer åt Landstinget i dagsläget!!! Har ni problem med att konkret visa på något positivt med ert samarbete med Landstinget så är det ju bättre att ni bara är tysta!!! Det är man i Sorsele till exempel. Och det säger väl allt om samarbetet med VLL där! Vilket Olofsson och Winroth av naturliga skäl lyfter fram som förebilder! Eller har jag missat något?

Kan väl tillägga ännu en negativ sak för S-samarbetet med VLL i vår glesbygd: Caisa (kommunalråd i Sorsele) gick offentligt ut med att akutvårdsplatserna varit öppna hela sommaren. Vilket hon sedan offentligt blev tvungen att dementera! Hon menade då på att hon fått felaktig information!?

Peter – är det Peter Olofsson och Robert Winroth som skickat över manuset du läser innantill ifrån?

 

2 kommentarer

 1. Urban Vallström

  Avslutande meningen i videon borde få även den mest inbitne sosse att tappa hakan ”Det viktigaste här, är den samverkan vi har” visar med all tydlighet hur många kindpussar, ryggdunkar och klappar på axeln han fått av Olofsson och Winroth.

  Tänk om det funnits en endaste grävande journalist på VK/VF som nagelfarit ”Projekt Balans” och redogjort för hur mycket av våra skattepengar som gått upp i rök på ren inkompetens.

  • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

   Hej Urban. Ja vad ska man säga…..?
   Men jag är mest orolig för att gemene man/kvinna/hen/ – socialdemokrat alltså – inte reflekterar tillräckligt för att förstå hur illa det är inom Landstingssfären!!! Vad kommer att hända nästa mandatperiod om samma gäng får väljarnas förtroende i valet? Jag bävar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>