Förbaskade vk.se

Inför omröstningen har någon/några jasägare – anonyma förstås – påstått att det varit positivt med stor inflyttning i Fredrika tack vare vindkraftsetableringen. Jag har kollat upp det lokalt i Fredrika – två av varandra oberoende källor – och fått fram att det är två ”inflyttningar” i Fredrika. En ”inflyttare” har postadress dit (vet inte om hen är skriven där) och den andre är skriven i Mora. SÅ STOR INFLYTTNING HAR SKETT I FREDRIKA!.

Jag har två gånger försökt förmedla detta till väljarna under Tyck till Sorsele utan att vk.se publicerat det! Varför kan man undra?  Kan inte tänka mig att jag i något av inläggen brutit mot vk:s policy för publicering. Man publicerar hur mycket som helst som dessa anonyma ja-sägare vill framföra men när något bakslag för denna positivism framförs – vilket dessutom har ett underlag – publiceras det inte!? Finns det egenintressen i frågan bland redaktörerna? Ja man kan ju undra hur det kan bli så här!?

Tacksam för svar VK..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>