Nu händer det stora saker – regeringen vill veta hur svenska folket har sex!

”Folkhälsomyndigheten har fått i uppdrag av regeringen att undersöka svenska folkets sexvanor – det är första gången på 20 år. Skälen är folkhälsopolitiska”.

Vi har 20/21 Landsting/Regioner som inte klarar av sjukvården. Kommunerna klarar inte av en likställd och tillfredställande vård, skola och omsorg. LÄGG FOKUS PÅ ATT KOMMA TILLRÄTTA MED DET I STÄLLET FÖR ATT ”GÅ IN I SÄNGKAMMARN” HOS FOLK!

Jag blir väldigt upprörd över alla dessa Lex Marior vi har i landet, stängda avdelningar på sjukhusen p.g.a ”arbetsbrist” (= värdelösa arbetsgivare/politiker), den höga sjukskrivningen bland Landstingens/Regionernas och kommunernas personal. Nu slår man på stor trumman: UNDERSÖKA SVENSKARNAS SEXLIV!!! Visst måste det finnas viktigare saker att utreda (vård, skola och omsorg)!?

Eller varför inte fokusera på varför det sker allt mellan tafsningar och våldtäkter i olika sammanhang! Det vore ju oerhört bra att få lite klarhet där! Fast då krävs det kanske lite mera kompetens än vad som finns inom Folkhälsomyndigheten.

Min personliga uppfattning är att kompetensen sjunkit avsevärt inom politik och myndigheter de senaste 10-20 åren. Mp är ett lysande exempel på det vad gäller politiken. Men de är inte allena – sossarna hade bland annat sin Mona Sahlin. Fp – numera L – hade ett stolpskott till utbildningsminister – dock partiledare fortsättningsvis. Hur är det med regeringssammansättningen i dag? Jag har stora tvivel!

När dessa ”stolpskott” ska tillsätta myndigheter med kompisar som också är ”stolpskott” kan det väl aldrig bli bra. Jag bävar för storregionen Norrland!!! Samma sak kommer att hända där. Kompetens kommer inte att var i fokus utan det kommer att ligga på att ge ”kompisar” jobb – välbetalda jobb!!!

Ett tips till regeringen är att tillsätta en utredning om svenskarnas avföring. Då får man en hint om hur svenskarna mår. Jag ser delar av frågeformuläret framför mig.

1. har du fast eller lös avföring

2. om du svarat hård eller lös kan du beskriva den på en skala mellan 1-10

o.s.v.

 

Men hur kommer frågorna att se ut angående den folkhälsopolitiska sexundersökningen som kommer att göras? Kan det bli så här?

1. är du svensk medborgare?

2. föredrar du sex i sängkammaren, framför scenen på en konsert eller på annan plats? Ange i så fall vilken.

3. kan du tänka dig att som vuxen (över 18 år och uppåt) gifta dig med en underårig – 18 år och där under?

4. kan du tänka dig att våldta någon?

5. hur ofta onanerar du?

6. har du sex via internet?

och så vidare…..

Ska bli mycket intressant att se/höra vilka frågor man från Folkhälsomyndigheten skickar ut. Fast som vanligt får man inte vara med i sådana ”undersökningar”. De enda som hör av sig till mig är ju dessa förbaskade telefonförsäljare som presenterar sig och undrar om man har det bra. Sedan kommer frågan – till exempel ”är du nöjd med ditt nuvarande energiabonnemang”? ”Ja det är jag” brukar jag svara och sedan säger jag ”hejdå” även om man hör en röst som kämpar för att hålla mig kvar i luren. Men de försvinner när telefonen kopplat ifrån. Känns som att om folkhälsomyndigheten hör av sig blir det samma sak. Fast det är kanske dumt om man nu är lite nyfiken på vilka frågor de har.

Om någon av er som läser detta kontaktas av dem i sexundersökningen vore det intressant om ni kunde vidarebefordra deras frågor.

 

.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.