En bekräftelse på våra inkompetenta Landstingspolitiker:)

Ni kan läsa om det HÄR om ni inte redan läst det. Det är skrivet av en legitimerad biomedicinsk analytiker vid klinisk genetik, Nus.

Jag undrar hur många som kommer att rösta (S), (Mp) och (V) vid kommande Landstingsval 2018? Alltför många är jag rädd för. Gemene man har ingen aning om – eller bryr sig om – hur illa ställt det är inom den politiska ledningen i Landstinget.

Vore mycket intressant om folk insåg hur illa ställt det är i dag med (S)-ledningen och Alliansen fick en chans att efter över 30 år ta över för åtminstone en mandatperiod. Sämre kan det inte bli än vad det nu är!

Och vad skulle hända inom Region Västerbotten? Erik Bergqvist och många fler inom ledningen – alla med (S) efter sitt namn – MÅSTE ju bytas ut. Vilka kompetenser inom Alliansen finns för att ersätta dem? Jaja….nu pratar vi inte kompetens utan bara rätt partitillhörighet! Det är så Region Västerbotten byggts upp!!! SJUKT!

Vilken ny högavlönad tjänst för till exempel Hartman kommer att skapas? Att så blir fallet vet båda han (de) och vi redan. Har man kommit sig upp inom det ”politiska smöret” så sitter man säkert. Det skapas hela tiden nya möjligheter till bra inkomster genom att det skapas nya tjänster utifrån behov av att hjälpa ”kompisar” vilka vi skattebetalare ska stå för!!! HELA SCENARIOT ÄR RUTTET!!!!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.