Fantastiskt bra budskap i kvällens Mello

Loreen och Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia har lyft mellon till nya nivåer. Tyvärr gick Loreen ”bara” till andra chansen men jag kan inte tänka mig att hon inte går vidare till final därifrån. Vilket budskap! Bäva månde IS, Sverigedemokraterna, Trump, talibanerna, Putin, Le Pen med flera likasinnade egoistiska rörelser/varelser! Hennes budskap gick inte att missförstå utifrån som jag uppfattade det.

Samma sak med Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia. Jag tolkade det som samma tema men med en annan infallsvinkel. Otroligt starkt och för mig överraskande bra. Fantastiskt bra till och med! En eloge till de som röstade. Misstänker att inte en enda Sverigedemokrat röstade på deras låt. Fast å andra sidan så befinner de sig väl ute på krogen och slåss eller springer runt med järnrör i städerna i stället för att titta på nåt så folkligt som Mellon. Återkommer till det längre ner:)

Önsketänkandet vore att båda låtarna från Sverige går vidare till Eurovision song contest i Ukraina nu i vår. Och att båda två tillsammans skulle vinna hela alltet. Vilken signal till IS, Sverigedemokraterna, Trump, talibanerna, Putin, Le Pen med flera likasinnade egoistiska rörelser/varelser!

Det är inte realistiskt. Jag vet det. Men det är ett önsketänkande. Tänk om alla miljoner som röstar då skulle välja dessa två låtar!

Jimmie Åkesson (Sd) har nu gett Trump rätt i hans uppgifter till sina media om hur illa ställt det är i Sverige angående flyktingpolitiken och våldet i landet på grund av alla dessa flyktingar.

JAG UNDRAR OM JIMMIE ÅKESSON TILL TRUMP ÄVEN FÖRMEDLAT ATT DET I SVERIGE FINNS ETT FRAMGÅNGSRIKT PARTI VARS LEDNING SPRINGER OMKRING MED JÄRNRÖR OCH SLÅSS SAMT PÅ NÄTTERNA ÄR UTE PÅ KROGARNA OCH SLÅSS MED BARA KNYTNÄVARNA!?

Nää…..trodde inte det heller.

Heja Jon Henrik Fjällgren feat. Aninia och Loreen:) Hoppas att ni kan göra skillnad inför det svenska valet 2018 åtminstone.

 

 

2 kommentarer

 1. Roland Larsson

  Hej!
  Kan inte förstå varför du gör dig dum över Jimmi Åkesson jämt. Glöm inte att en stor del av oss svenskar är nationalister, dvs vi vill ha kvar vårt land som det var. Gör dig inte dum över det, det är inget att förringa. Nationalism är inte detsamma nazism, som du verkar tro. Det skulle väl vara konstigt om så många skulle vara intresserade av de där järnrören du ofta talar om (det var faktiskt aluminium) och var ett sätt för personerna att försöka skydda sig. Har inte du varit med om en sådan situation? Själv upplevde jag något liknande i Sydamerika när jag var ung sjöman. Skydda sig eller dö. Argumenten du har mot SD är väldigt ihåliga och svaga, varför tror du så många sympatiserar med dom egentligen. Det är väl det du borde fråga dig och inte kasta skit på Jimmi Åkesson. Det biter inte. Fråga dig istället – varför är det så många som sympatiserar med SD- och fråga dig istället – vad kan man göra

  • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

   Jag hade inte tänkt kommentera din kommentar – inte ens publicera den. Men efter att jag grubblat lite så tänkte jag att fler måste få inblick i hur en ”nationalist” resonerar. Nazisterna såg judarna som världens farsot. Ni ser de som avviker från svenskt/europeiskt utseende som en farsot. Vad är skillnaden? Nästan 20% av Sveriges befolkning är inhumana = Sverigedemokrater enligt diverse ”SIFO-undersökningar”. Det är jag som svensk INTE stolt över.

   Jag har tre frågor:
   1. är det förmildrande omständighet att springa omkring med aluminiumrör i stället för järnrör?
   2. Sverige har nu över 10 miljoner invånare. Hur många skulle vi varit om vi skulle växt på enbart egen avel?
   3. det är brist på arbetskraft i Sverige. Vilka jobb anser du att invandrare/flyktingar tar ifrån oss?

   Jag vill inte ha svar på vad du tror och tycker utan du ska kunna hänvisa till fakta på dina svar! Annars publicerar jag dem inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>