Edsel Ribs

 
Edsel ribs for the grill 4 port
1.2 kg tjocka revbensspjäll
vatten
hickory liquid smoke
1½ msk koncentrerad apelsinjuice
2½ msk flytande honung
1 msk dijonsenap
3 msk tiger sauce
1 tsk creole seasoning eller annan grillkrydda

Förbered spjällen dagen innan; blanda 10 delar vatten med 1 del Hickory liquid Smoke i en kastrull och koka upp. Tillsätt spjällen och låt dem få ett uppkok. Sänk värmen och låt sjuda en timme, ta upp spjällen och låt dem svalna. Blanda samman apelsinjuice, honung, dijonsenap och tigersauce och pensla spjällen med blandningen. Låt marinera ett par timmar och strö sedan över creole seasoning . Kör spjällen i ugn tills de fått fin färg. Lägg över i folieform och värm endast på grenröret. Servera med en blandad sallad och ett gott bröd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.