Helgen!

Jovars. Så var det söndag, snart ny vecka igen. Dags att sammanfatta. Supposedly.

Fredagen var jättebra. En viss händelse som kändes väldigt på tiden, verkligen ett steg i rätt riktning, förhoppningsvis är vi nu snart där vi ska vara. Framåt aftonen blev det lasagne, vilket var förträffligt. David hade lagat lasagne för några dagar sen, ända sen dess har jag längtat efter denna förträffliga rätt. Så det blev mumma.

Helgen fortsatte så då. Det blev till lördag. Mumma. Kycklingsallad stod på menyn. Det var också sagolikt. Yum. Så nöjd man då man käkat nammi-nam en hel helg. Till råga på allt så har min hustru bakat. Muffins, med sån där härlig topping som man tydligen gör av Philadelphia-färskost. Man lär sig nåt nytt varje dag.

Frampå lördagskvällen kom vi att glutta på en dokumentär om gravt krigsskadade f.d. rebeller i Kongo. Det sexuella våldet hade varit vardagsmat, som en slags given trofé t.ex. vid erövring av byar. Skrämmande historier fick man höra minsann. En av de gamla rävarna fick käka Haldol för att hålla sina inre demoner i schack. På så vis lyckades han ändå fungera som ett slags klassiskt mästerverk i samhället. Men visst blev man upprörd av det man fick se och höra. Tur att vi bor här i lilla trygga Sverige. Här är det mesta frid och fröjd. Jomenvisst.

Jag åt glass också. Det var nam-nam. Jag har svårt att hålla mig ifrån nam-nam, vilket kanske framgår rätt så tydligt. Nåväl. Nåt ska man väl få unna sig. Fredagen bjöd ju på en succé i världsklass, så visst har man anledning att få fira. Nam-nam!

Så, nu är det snart en ny vecka. Måndag. Vecka? 12:an börjar tydligen. Hade det inte på tungan direkt men vecka.nu brukar hjälpa en ganska galant när man är desorienterad i det Gregorianska. Typiskt mig.

Önskar er alla en trevlig fortsättning!

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.