Tomten har blivit föremål för en konflikt

Ja nu va det dags igen, jädrans va tiden fått fart numer, man hinner ju inte med.
det är som vanligt, mycke finns att göra och lite får jag gjort.

sen så har Tomten har blivit föremål för en konflikt…ja inte tomten tomten utan gårdstomten, hm ja ni förstår säkert. Konflikten är mellan oss och maskrosorna……ja vi gör allt för att vinna över dessa snabbväxande gula blomster = en svårlöst konflikt. men skam den som ger sig.
Undrar om vädret som var i helgen var en försmak av sommaren, då bådar det gott. Det blommade och grönskade i en jädrans fart. Har klippt gräset för första gången i helgen, även om det borde ha gjorts tidigare.
Äntligen får grillen stå framme och det smakar lika gott som vanligt, härligt att något är normalt.

I natt va kattkungen som galen, inte undra på det. När jag steg upp för att släppa ut honom så låg en svart katt på bron och sov….såg den genom fönstret och en svart katt innebär väl att man ska spotta 3 gånger…eller hur ??
trött , yr och småirriterad och synen av en svart katt, det är inte en bra kombination……ha, inte trodde ni väl att jag spottade, nä då jag öppnade dörren och skrek. Tror att den stackars katten kommer att vara den som spottar nästa gång han råkar gå in på vår gård, för synen av mej va nog inte den bästa.

Ser just nu en tavla med citat av Evert Taube, ’ fälten, ängarna och träden aldrig så vackra’ Det är väl bara att hålla med om, eller hur ? för nu är det en fin årstid dessutom luktar häggen underbart.
Dags att sluta för i dag
fröken Östh – lycka till i ’södern’, krya på dej till fröken håkansson, grattis till amanda och therese, syrran U njut av tillvaron.
Alla andra ….gör något kul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.