nu känns det bättre…

carola.aja då kan man slappna av ett tag, närmare bestämt 9 månader ialla fall.
i går blev omröstningen om det sk ’krisavtalet’ på jobbet genomförd och räknad. Det blev ett ja till avtalet. Det innebär att jag och 319 st till som tillhör de med kortast anställningstid nu kan andas ut. Vi blir inte av med jobbet just nu i alla fall, vad som händer sen vet man aldrig.
Men det känns bra.
Sen har jag full förståelse och respekt för de som tycker annorlunda. Vi kommer ju nu att gå ner i arbetstid och lön, vilket kan vara kännbart för många av oss ( ja jag tänker på lönen såklart )
Men just nu är jag egoist och skäms inte för det. Att bli egoist för ett par timmar känns helt ok mot att se arbetslösheten i vitögat. Men har du ett roligt och inspirerande jobb så kan du höra av dej ändå, vem vet jag kanske nappar likt en bäcköring.

Hoppas nu att det såsmåningom kan lugna ner sig på jobbet, just i dagarna är det ganska turbulent och mycke känslor i luften, känslor som speglar allt från irritation, glädje, uppgivenhet osv. Vi ställs mot varandra vi som jobbat ihop i 12-15 år, det är väldigt olyckligt och jag hoppas att det snart går över och att vi får nåt roligt och något som driver oss framåt att ta tag i.
Fast då måste vi nog göra oss av med en del flaskhalsar ( och ni vet ju vart en flaskhals sitter…! )
Jag har aldrig spelat dataspelet Sims, men jag tror att jag medverkar i det varje dag på jobbet, en dålig version av Sims.

nu skippar vi Volvo för ett tag.
Många glada nyheter finns också,
vi ska bli fler i släkten, kompisens linsbyten verkar ha gått bra, vi var hos goda vänner i Rundvik härom helgen på en grillkväll, jag var på 50 års kalas hos min väninna igår ( otroligt att man kan fira 50 när man inte kan fylla mer än max 30), hästarna har kommit till åkern utanför huset…inte mindre än 6 st att säga gomorron till, växtligheten börjar ta sig här ute, semestern närmar sig och mycke mycke mer

Grattis till alla stora och små kompisar som fyllt år
Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.