myggen verka dö..

å trollsländorna verkar ha samlats här för en flygövning. Det vimlar av ’helikoptrar’ här. Ja dom är så stora så dom liknar små helikoptrar. Har aldrig i hela mitt liv sett så många heller. inte ens om jag lägger ihop alla somrar jag varit me.
Men jag gillar dom…dom har tagit död på myggen, i alla fall minskat antalet så jag upplåter gärna luftrummet runt huset för en flygövning.

I helgen som gick så var vi hemma i Storuman. Traditionssmörgåstårta hos mamma o pappa tillsammans med brorsan, svägerskan å smågrabbarna. Sen marknad och träffa gamla bekanta. Senare på kvällen väntade dansgalan, öltältet och E-type…fatta man åker från ’stan’ till Storuman och där kan man digga loss till E-type…..det är stort. Ja jag är ingen fan av grabben, men likt förbaskat så kunde man texterna, det skrämmer mej lite. Men helt klart va det ös.
En annan sak som inte skrämde mej utan gjorde mej otroligt glad, det va alla gamla arbetskamrater och bekanta som noterat hur det står till på Volvo och undrat hur det gått med mitt jobb, alla ni som sa att ni läser min blogg – de va imponerande- tack, sen fanns några som sa att dom sett mej på tv:n – stackars er…haha
Sen alla gamla kompisar och släkten – ni vet vilka ni är och ni är bara bäst ;=)
När natten blivit dag så strosade vi oande genom byn, hem till borgen och lite sömn.

Här har en ny arbetsvecka tagit fart, snart är det semester och det är dags att låta latmasken ta över.
Våran lilla ’hustomta G’ hon hade i helgen sällskap av en huggorm här på våran gräsmatta = inte bra, vi gillar inte ormar, vi gillar latmasken.

Nu är det dags att kvälla
Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.