vem är han ?

Nu är helgen snart slut och en ny spännande, maxad vecka tar vid. Dagen har bestått av "hushålls nära tjänster" i eget hem. både på in och utsidan…undrar just hur man gör avdrag och sånt för sådana jobb. Tror jag ska starta en firma…..

Flickorna har varit hemma och målat på hus nr 2 på tomten, och T håller på med förbättrings arbeten på samma hus. Det blir jättebra. Redan nu  kl 19 håller rådimman på att lägga sig över åkern..lite tidigt tycker jag, kanske är det älvorna som tar sig en svängom så här på söndagkväll. Det gör dom rätt i iså fall.

Skickar en hälsning till mina släktingar och vänner som i morgon drar ut i skogen, ta det försiktigt och om ni skulle glömma skotten hemma så gör det ingenting…njut av luften och vädret, maten, lyssna på radion och bara ta det lungt.

En fundering jag har är ..Vem är mannen i min bil ? Han  visar sig i min bil när jag har parkerat den här hemma, jag ser homom nästan varje dag. Jag vet inte vem han är eller hur han kommer in i bilen. Men han finns där..kolla själva. Vet du vem han är så hör gärna av dej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.