uppsagda går igen..

i dessa kristider är stylade stålhätteskor Volvos nya mode.

Ja det är nämligen så att vi sparar ju pengar på jobbet, sparar in på allt. Nu har turen kommit till stålhätteskorna. Detta innebär att alla som blivit uppsagda och vars skor blev kvar, går igen !

Era skor tvättas upp och skosnören byts, sen kommer dom tillbaka till oss som fortfarande är kvar. När vi behöver nya skor så får vi era tvättade, upphottade och stylade skor. "pimp my shoe"

Stålhätteskor som stått och gått på betonggolv hela dagarna !!!

Några av våra högsta chefer är visst dom som avgör om skorna är bra och kan användas igen. Vet inte hur dom går tillväga men antar att dom vänder och vrider på skorna, skakar och luktar och bedömer sen att skon är bra. Det är rätt fantastiskt att höga chefer på kontor kan avgöra om dämpningen i gummisulan fortfarande är bra och att skon passar nästa medarbetares fot, bara genon att titta och känna på skon. Detta är något för skoindustrin att ta vara på. Det är tydligen också så att man kan få en sko i från en som vägt 100 kg och andra skon från en som vägt 79 kg.  Inte ett par från samma kollega. Gissa om skorna är trampade olika..

För något år sedan fick man alltid rådet att byta stålhätteskorna ofta eftersom sulan mattas av och dämpningen försvinner, hade man ont i fötterna eller problem med ryggen så var det ett av råden. Men inte nu längre. Nu ska vi verkligen gå i varandras fotspår.

En av de som har med saken att göra lär också ha svarat på frågan hur man vet att skorna är bra att " dom ser bra ut och luktar gott " !!! Härligt, då kan man kanske för första gången slippa fotsvett efter 8,5 timme i täta stålhätteskor. Vi ska även tvätta arbetshandskar, så nästa steg är väl att tvätta och återanvända hörselproppar. Det kan i och för sig bli intressant ,för tänk så mycke skvaller och tok man ska få höra direkt in i sitt öra.

Är det inte en drömfabrik så säg?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.