dammtrasan fram å chefen kom

Dammtrasorna kom fram ett par timmar innan "storchefen" dök upp.

Kan konstatera att "storchefen" hittade till fabriken trots allt. Jag kunde ana oråd redan tidigt i morse när jag förflyttade mej genom fabriken och såg några kollegor stå med dammtrasa torkandes damm och smuts ovanpå robotskåpen…(det dammet och smutsen ser man endast från "catwalken" där besök och vi arbetare går.)

Det är nämligen så att när högt uppsatta människor kommer på besök i fabriken då ska det dammas och fejas. Som om "dom " skulle lägga märke till damm . I detta fallet var väl " storchefen" där för att se på den alldeles spritt nya robotlinen med 180 nyanställda robotar som blänker, är effektiva, tysta och billiga i drift.

Det är rätt lustigt faktiskt, vanliga dagar har vi inte tid att städa och underhålla anläggningen . Man kunde läsa i dagens tidning att fabriksledningen hoppades på och planerade så smått för ett besök.och det såg man klart och tydligt,  synd bara att man inte planerade för ett möte med oss anställda också.

Jag får väl vara nöjd i alla fall eftersom jag mötte honom på "catwalken" och han sa hej, han skulle bara veta vad jag skrev i gårdagens blogg….haha.. då hade han nog sagt annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.