go pensionärer go !

En stor eloge till dagens pensionärer som gör det vi alla borde göra, dvs protestera och göra sin röst hörd när man känner att det är nog.

Bra att ni river i mot försäkringsbolagen som gör lite som dom vill ibland. Att ensidigt ändra teckande avtal smakar inte bra. Om man ändrar villkoren för nytecknande av försäkringar är en sak, men det här blir lite fel.

Nästa som är helt bort i tok är att sjuksköterskorna nu ska var beredda att avstå från sina löneökningar nästa år enligt sveriges kommuner och landsting, själv har chefen för SKL inga problem med att han själv fick ett lönelyft på 42 % !!!! han har fina bortförklaringar till det, han är säkert nöjder och glader.

Mer av det här lär vi se i framtiden, ta bara mina nya kollegor på jobbet, alla nya robotar typ 180 st, dom betalar ingen skatt som går till löner, vägar, skola och omsorg. Dom bara jobbar och är glada dom…dessutom kräver dom ingen lön dom små liven.

Sista som man inte ens orkar kommentera är fruarna till gubbarna i G8 som flög in hungriga barn från Ghana, herregud en del ställer upp på vad som helst, och en del kommer på vad som helst. Tänk så mycke mat som man kunnat köpa på orten för dom pengarna.

Nu är det fredag och arbetsveckan är gjord. Helgen ska tillbringas hemma, på bilaffärer !, vid symaskinen, i städrocken och hucklet , samt ett spontan besök hos någon som har kaffe klart. En av kollegorna sa en bra mening på ett av mina styrelsemöten i veckan " kom i håg att det som kommer att komma, det kommer"  och det är sant…soffan här kommer jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.