nu är det färdig dansat..

Hej och god fortsättning på det nya året, ett år som börjar som förra slutade..med snö.

Det snöar konstant här på landet vischan, snart syns vi inte mer. Vi har just kommit in efter ett två timmars pass här ute, och det är väl snart dags att gå ut igen. Tur att T skottade av hustaket igår, risken för ett nedcabbat hus börjar bli stor.  Dagens höjdpunkt var för en stund sen när plogbilen kom, alltså vet någon att byn finns till i alla fall. =)

Men nu tycker jag att det är färdigdansat för snömannen, han kan göra sin snödans någon annanstans eller varför  inte sluta dansa och börja med något vettigare.

I övrigt så har det nya året börjat som det brukar, man är lite trött och lat, almanackan ska bytas och en ny ska tas i bruk. Det går mot ljusare tider, man vaknade inte upp i en annan värld i morse, utan den ser ut som i går. Kanske ändras den i morgon när lottoraden är klar, det vore en bra början på året. Ser fram mot det.

Men som sagt God fortsättning på er alla och vi hörs snart, lovar inte att vi syns för vi är ju som sagt snart "insnöade" på riktigt..haha

Hej för nu

En kommentar

  1. Kicki

    Hej och god fortsättning!

    Vsd bra att ni skottat fram er – då hittar jag ju fram på måndag, nar jag kommer! Hälsa T!

    Kram,
    Kicki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>