minnet ! vart är minnet?

Ja, nu börjar det dra ihop sig mot jobb igen..puh ! det gick fort det här. Hade många planer och projet i tankarna inför den långa julledigheten. Men vips så är det bara någon dag kvar och inget blev gjort, av planerna i alla fall. Nåväl det är väl bara att "gilla" läget och hoppas på nya tider..

Kan konstatera att han, mannen med snödansarskorna, han har tillfälligt lagt skorna på hyllan, för nu har det inte snöat på 2 dagar, men då kom kung bore istället. Förvisso är det ju inte så himla kallt men ändå. Bara att elda och se glad ut

I en tv reklam sä frågar dom något i stil med " vad gör du om du tappar alla dina minnen" ? och så gör dom reklam för någon sajt på nätet där man kan lagra sina bilder och dokument. Nu undrar jag om det finns någon sajt på nätet där man kan lagra sig själv när man "tappat " sitt minne ? I så fall vill jag ha adressen dit, för en del stunder undrar jag hur det här ska gå..det här med minnet. För vart har man lagt det ? Antagligen på samma ställe där man lägger allt annat så man vet vart man har det..

Har i dag haft fika och prat besök av Kiki..alltid lika trevligt och välkommen tillbaka snart.

Tjohej för nu !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>