långkalsonger

ho ! nu hjälper det inte att man slutat raka benen, långkalsongerna måste på.=) för nu är kylan här, å värre skulle det bli.

Typiskt att man ska börja jobba då, och måste ut och köra bil. Vill hellre ligga still i soffan under en pläd och elda i kamin när det är kallt, inte köra bil . Kan ge mej tusan på att brandlarmet går på jobbet också så vi måste ut, kan tala om att arbetskläder och stålhätteskor är inte varma i vinterkylan

Funderar om det inte är något fel, när kommuner ( i detta fall Umeå) måste ta emot "gåvor" från typ balticgruppen för att kunna ta i tu med ungdomsarbetslösheten och omsorgen.  Men helt klart är det bra att pengarna kommer till och att dom öronmärkts till speciella ändamål. Bra gjort balticgruppen ! 

Tvärtom kan man konstatera att välfärdstaten Sverige har en del att leva upp till i dessa frågor. välfärdsfrågor ska vi väl kunna sköta via skattemedel eller ? Dags för ledarna för landet vaknar till. Ut i kylan och känn på när det blåser kalla, ensamma vindar så kanske det klarnar

Nä fler med feta plånböcker borde lyssna på alla hälsoråd, och banta…banta sina plånböcker. Uppenbart är att det finns pengar, men vart tar alla pengarna vägen ? ja just ja ,allt ska åt havet och f.. ska ha fler.

Vi får väl återkomma till detta längre fram, nu ska vi fira trettondags afton

trevlig kväll på er. Tjohej för nu

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>