åter jobb

Då var årets första "arbetsdag" över, genomförd och avklarad…gick bättre än jag trodde, bra de.

Svårt att få upp ångan och arbetslusten, men jag har ju ett par dagar till på mej under året så, innan nästa julledighet så har man väl uträttat något underverk..I övrigt så gick det som halvtrögt för hela fabriken i dag, ialla fall för den del som jag gick igenom, det var för många av oss en sk frivillig stoppdag…så många stannade frivilligt hemma, och robotarna dom går ju mest hela tiden dom , men i dag stod även dom stilla, i morgon ska det väl vara en "ofrivillig" arbetsdag..=) tur att det är en fredag.

Fortfarande kallt, mamsi o papsi fick snällt stanna kvar i stugan i dag, -35 är inget bra väder för en gammal bil med äldre passagerare som ska köra 7 mil i inte allt för befolkat och trafikerat ömråde, Dom gör ett nytt försök i morgon..klokt.

I morse såg jag han, han var halvull men ändå klar…han mångubben. Undrar hur han ser ut i morgon bitti, kanske full rent ut av, vi får se.

Har i eftermiddag hälsat på världens coolaste , snyggaste x3 gravida Joh….., det blir spännande att träffa "kidsen". Lycka till vännen!

Nu måste jag lägga på mer ved på brasan så..tjohej för nu

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>