citat

Ja mot dumhet kämpar även gudarna förjäves…det kan man klart konstatera. Ni får läsa in vad ni vill i den meningen, men håll med om att det finns gott om dumhet..

 En del dagar är allt så dumt att till o med snön blir lila

Snart är det slut på denna arbetsvecka, då tar hemmarbetet vid. Har "mängda" att göra. För en dryg månad sedan så renoverade vi lite här hemma. Vi lämnade allt efterarbete och drog på semester. Vi har sedan vi kom hem försökt att få ordning i rummen igen, ordning i nya garderoben osv ..men icke.

Dels kom ju resan till blåkulla och sedan påskhelgen som räddade oss från större ansträngningar, och sen tar jag ju tappat bort den…energin. Jag begär ju så lite..pyttelite, bara att få tillbaka energin och bli mej lik igen.

Har förmånen att vara omgiven av "citat/roliga uttrycks" människor. Här kommer några smakprov..

Mitt och en kollegas namn stod som ansvariga för en arbetsupg. En fyndig person i vår omgivning sa. – om man slår ihop era namn och sen tar bort några bokstäver så blir det Carlsberg…något som vi alla vill ha. ( Fyndigt och tack för det)

En annan i omgivningen har varit till nationalparken i padjelanta och som han sa vädrat sitt långfinger…( känns onödigt långt att åka för att vädra ett finger)

En annan kollega och hans kamrater  har fått ett podie, så att dom kan "höja sig själva vid behov " ( låter bra, borde ha)

Sen konstaterade en annan att " sidorna börjar slå i taket " !!!!! ( ooops !)

Ja det var det för denna gång. I morgon ska jag hälsa på min kära kusin och hennes lilla charmtroll det blir trevligt. Till er andra jag inte träffar säger jag bara – vi ses senare.

Tjohej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.