i dag höll jag på att..

Redan måndag, och vilken dag sen. Tyckte inte jag hann mer än dit så skulle jag därifrån, i och för sig skönt men, man ska hinna klart också. Får ta det en annan dag helt enkelt.

Helgen har också flugit i väg. Fixat och rensat i lådor och garderober och snart så, är vi klara med det och annat tar vid. Sen har vi intagit "fjällsluttningen " igen. FIka utomhus smakar bra, och man kan inbilla sig att man är i fjällen fast man sitter 1 m från bron..

Till o med kungen solade sig i vårsolen efter en Whiskeypinne        

Sen undrar jag om det är innehållet i burken, snön eller hjortronen som är

"norrlands guld"

I dag höll jag på att kidnappa en kille..jo ni läser rätt.  Han kom ut genom dörrarna på affären, han kom rakt emot mej och där, där var han..Han Matte.. snickar`n från Bygglov. Perfekt ! Tänkte bara ta han med, hem till vischan och gömma honom i stallet. Därifrån hittar han aldrig tillbaka själv, Sen skulle han få mat och husrum och trevligt sällskap, heja rop och klapp i händerna tills han byggt klart och tapeterat om det som är kvar här hemma. Då skulle jag skjutsa honom tillbaka till affären, knäppa imed fingrarna och han skulle inte minnas någonting…fyndigt va?

Ja nu var ju bara problemet att det var inte Matte…och jag hann  upptäcka det innan han låg inknövlad i skuffen…både tur och otur på en och samma gång..=) Så det blir att göra jobbet själva ..

I veckan ska jag ut på medlemsbesök, jag och trevliga kollegor ska prata om våra villkor och lagar som gäller på våra arbetsplatser. Ska bli trevligt att träffa nya människor.

Ska försöka delge hur vi har det på våra arbetsplatser när det gäller villkoren, hur vi haft det tidigare och varför det är "försämrat/förenklat"…hm ?

På andra ställen i min värld så har flyttfåglarna börjat återvända..trevligt och ni är så välkomna…

tjohej för i kväll

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>