rea!

Då var det måndag igen och en del har börjat jobba igen…inte jag..en vecka kvar, en vecka som jag ska göra så lång som det bara går. Kommer att var less innan den är slut, så lång ska den vara.

I går kväll var vi ute på bäversafari i ån. I med kanoten . Likt 2 indianer tog vi oss igenom en tjock passage av vass, för att sedan bara glida med strömmen. Det är bra fridfullt att tyst och stilla ta sig fram på vattnet. När vi utan bäverreslutat skulle vända tillbaka hemåt så tog vi oss ut i själva ån. På nervägen höll vi oss i en liten sido"ränna". Vi konstaterade att vi inte skulle få se några bävrar denna afton och då..! precis när orden lämnat munnen så glider en bäver ut framför kanoten. Senhade vi sällskap av 2-3 st under vår väg hemåt. Det är fantastikst frånt att få dela vatten med dessa djur.

här kommer lite bilder från turen

så här nåra har vi till ån..om du tittar riktigt noga ser du hustaket.

här är bävern…jupp jupp joppedio..ska man säga om man vill se dom, det har en liten proffsjägare med namn William sagt och det fungerar alltid

Nu till annat som har med vatten att göra. Tänk att sittande regering vill sälja ut allt som staten Sverige "äger".  bla Vattenfall som nu är nästa som är på väg att rinna ut ur Sverige. Allt ska bort, Hallå omvärlden Sverige har rea, kom och köp !

Jag tycker att vi ska rea ut  / sälja bort  en del av våra valda politiker också, för vi "äger dom " också. Dom sitter där för att vi har valt dem, just nu. Vi följer deras väg, bort med allt som vi äger. Låt någon annan äga oss och ta vinsten av det . Det blir bra. ??!

Ja, jag måste väl förtydliga mej, jag menar inte sälja ut som i traffiking och sånt skit, utan bara sälja..inget annat. Dom kan få vara verksamma i någon annans land.

 Sen kan vi sälja vår flagga, våran allemansrätt, vår skog och våra fjäll också. VI ser till att vi inte äger någonting för då kan vi inte heller förlora något när allt går åt helsike. Vi bara begär oss i konkurs och sen startar vi ett nytt land, någon annanstans, med ett annat namn och framförallt med nya ledare. Det sista är fort gjort den 19 september.

Tur att solen som just nu skiner inte ägs av staten Sverige, för då vore väl den såld inom kort och vi fick lov att köpa oss soltimmar av ägarn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.