jaha, jag har gjort det igen.

Jag har gjort det igen..

För ett par dagar sedan fick vi hem ett reklamblad från en av sportbutikerna i stan. Såg där ett par snygga löparskor till ett överkomligt pris..dom ska jag ha.
I eftermiddag stegade jag med bilden på skorna in på sportbutiken Intersport och börjad söka efter skorna. Insåg ganska snart att jag inte hittade dom och frågade då en av expediterna om dom hade kvar några. Hon tittade på bilden, tittade på mej och sa sedan frågande – ” men är det där våra skor? Är det vårt reklamblad?”
Jag tänkte bara , åh nej inte igen…vände på bladet och vad hittade jag då där..jo texten Team sportia dvs. en annan sportbutik..
 
Tog mej på något vis ut situationen och ut ur affären. Det är nämligen så att jag gjort detta en gång tidigare och då var jag på en av se stora blomsteraffärerna och sökte ett par krukor. Då visade det sig att jag var på helt fel affär, på helt fel sida av stan..
Nu var jag på rätt sida av stan ialla fall så det gick fort att förflytta sig. Väl på rätt affär hittade jag skorna där, dom stod som där rakt framför mej och väntade. Nu står dom här bredvid mej och väntar på våra gemensamma äventyr..
 
Sen har jag fått en ros, en ros jag inte vill ha, jag vet inte vem jag fått den av och när jag fick den heller. Vad jag fått för ros ?
Haha, det här är långsökt ….jag har fått artros i mitt knä. Gillar det inte för det gör ont, det gör ont, men det går, det gör ont en stund på natten och alltid på dan… Nu gäller det att gilla läget och lära sig hantera smärtan och de inskränkningar i rörlighet som det innebär.
 
Hörrni, snart är det val i Sverige. Ni tänker väl gå och rösta.
Vi har en rättighet som andra människor offrar sina liv, för sätta sina liv till för att få utnyttja. Se till att resa er upp från sofflocken och gå till valurnan och nyttja din rätt att påverka.
Kampen om sofflocket börjar här och nu. Nyttjar din röst rätt nu när du har den, så du inte behöver nyttja din röst sen, genom att ”klaga” när du sedan får ligga obekvämt för att fel sida vann..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>