lutande lyset i

strålande väder och härlig luft. En snabb eftermiddagspromenad efter en seg innestängd arbetsdag, det är mumma de.

På vägen hem lade jag märke till en märklig "sak". Nämlingen att fler av lyktstolparna efter cykelvägen mellan stan o Sävar lutar. Jo det är som om alla är på väg att tippa baklänges, eller är det ett nytt sätt att sprida ljuset på ? ..vem vet ? inte jag. Men lutande tornet i Piza har fått konkurrens..nu har vi lutande lyset i Sävar..

I dag var jag delaktig i ett samtal, ett samtal som rörde sig kring silikon, botox och styling. Vi runt bordet konstaterade  och tycker att flera av "brudarna/fruarna/modellerna/stjärnorna ser som likadana ut. En snilleblixt sa att – det ser ut som dom är formade av en CNC svarv, man läser in ett program och så svarvas dom till….haha, jag tror jag ska köpa en svarv..fast jag behöver en bandsåg mer, till vad talar jag inte om.

Sen halkade vi in på de här "gör om mej programmen" , vad heter det om man gjort om sig och sen känner att man vill bli sitt gamla jag igen, heter det då " gör bort mej"

Ja det var dagens dos av snillen spekulerar. Dagens hiss blir att jag ska göra comback för ett par timmar, comback i gröna kläder, det blir trevligt.

Dagens diss är att vi fortfarande inte vet hur landet ska styras, att våra politiker helt plötsligt inte syns eller hörs i media, nu när svenska folket vill veta. När kommer talet till nationen….( fast egentligen kan det ju vara en hiss också, man vart ju som less dagarna innan valet)

Här kommer lite blombilder från vår blomsterkiosk

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>