all in

I morse när jag tittade ut så trodde jag att jag såg sämre än vanligt, men tack o lov så var det "bara lite snö" inte imma på linsen. Tror minsann att han snömannen satsade allt på ett kort " en all in " helt enkelt. Nu räcker det, bra jobbat,

Bra jobbat kan jag då inte säga om plogningen / skrapningen av vägarna på teg..snacka om en hupp i gupptäcks färd. Vaknar man i morgon bitti och ser sämre än vanligt beror det säkert på att hornhinnorna lossnat av allt skak. Tycker det räcker med de 100 talet väg efter "bullmarksvägen " som jag passerar 2 ggr / dag. Där är det både puckelpist och specialslalom som gäller året runt. Klass 1 varning på vägunderhållet i vinter om det ska fortsätta som det började.

Sen undrar jag om katter kan få vinterkräksjukan ? Jag tror förbakse mej det. I natt när det tydligen snöade ute så kräktes Kungen inne ( ja det var kanske mer än ni behövde veta men men) Första riktiga snöfallet + kräk = vinterkräksjuka. Inte ens katten vill ha vinter uppenbarligen.

Sen stormar tydlgen hela havet också, hela socialdemokratiska havet. Hur blir det här nu då ? Tror allt är på väg bort i tok. I riksdagen stormar det, inom s partiet stormar det, överallt stormar det. Inte bra..tänkt om det gick att utvinna energi av allt detta stormande, energi som fick jobbet framåt..men inte ens det.

Nu ska jag vända ut och in på garderoben, ska ha 3 ombyten i morgon..Jo jag ska vara märkvärdig och inte mej själv för en stund under morgondagen. Blir inte lätt men spännande, återkommer

Trevlig kväll

En kommentar

  1. Johan G

    Intressant att få del av dina tankar kring färdvibration pga bristande drift och underhåll av vägar och snöröjning i synnerhet.
    Nu pågår ett EU-projekt om detta. Vectura genomför arbetet utifrån mätningar i främst Sverige Läs gärna på Roadex.org
    Mvh Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.