min stora fasa och jag

wohoooooo! vilken afton.

Just i dag e jag stark, just i dag mår jag bra, jag har tron på mej själv, på min sida. Jag har väntat så länge på just den här dan, å det va skönt när den äntligen kom.

En del situationer som jag befinner mej i tycker jag verkligen inte om, en av dessa är när man ska fotograferas. Jag blir som stelopererad i ansiktet, får blinksjuka och det är nästa så att andningen upphör. Ja kanske löjligt, men jag tycker verkligen inte om det. ;Men i dag, denna torsdag har jag och min stora fasa haft ett möte…ett långt sådant.

Det jag har gjort är att jag har besökt "the studio" blivit sminkad = utmaning nr 1 blivit fotad (60 bilder) = utmaning och fasa nr 2. Men ojoj så himla roligt, trevligt och snyggt. Kamerafasan försvan och " jag är så lycklig, jag är så lycklig" nu finns i alla fall några bilder på LaCarola, bilder som till och med jag är nöjd med.

Som grädde på det moset är att jag fick göra detta tillsammans med mina hjärtevärmare, snyggingarna Amanda och Lotta..puss på er och tack för en alldelses underbar afton

Annars så har dagen varit som vanligt, fast jag har fått en ide som jag ska förverkliga på jobbet, tack o lov så kommer jag inte att behöva uppfinna hjulet igen, jag ska bara förfina och uppdatera lite så är min ide i hamn. Tror och hoppas att det blir bra för de som blir "drabbade" av det, dvs mina fackliga kollegor…..darra !

Dagens hiss , den ha jag redan beskrivit.

Dagens diss, får även i dag bli plogningen av vägarna, kära nån, både bil och kropp kommer att skaka sönder om det ska fortsätta så som det börjat…skärpning. Obs! klagan gäller inte byavägen, den är fin den….tack

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.