rester

Hej och god fortsättning.

Nu är det bara små små rester av detta år kvar, lika lite är det kvar av resterna från julmaten. Känns tryggt att titta tillbaka på år 2010, nu vet man hur allt blev och det blev ju rätt bra trots allt. Lite mer "skrämmande" är det att titta framåt,man vet ju inte alls hur det blir. Ja det är klart att man vet lite men ojoj så mycket man inte har en aning om.

December har fullkomligt rusat iväg. Vi drog till Thailand / Koh Samui och kom tillbaka den 18e. Några dagars jobb och julfixande. Sen julafton hos broder R och A-B, prins c samt mor o far. En julafton med många goda skratt och god mat. Sen fortsatte vi helgen med vår hustomta, och en ny familjemiddag här. Jag har hunnit med en snabbis till Storuman och sen hem till sjuksängen..Jag har fått förkylningen,trots att jag hittat en skylt med handtvättinstruktioner..

.så tack så mycket tomten, förkylningen hade jag inte på önskelistan.

Passar på att säga Grattis till broder L, till Jasmine, till Julia och till Sari, ni har alla fyllt år i dagarna.

här kommer en bild  från Thailand och Koh Samuis flygplats, med tanke på allt kaos som snön verkar ställa till på flygplatser som är vana med snö då och då, så är den rätt komisk. Här ber man om snö, i Thailand, på en flygplats =) det är för gulligt

 

Mer bilder och sånt från en varmare tillvaro kommer senare.

Sen har jag bara en undran. I måndags när jag kom tillbaka från min snabbis till Storuman så stod trafiken stilla vid brandstation här i Umeå. Branbilarna var på väg ut. Men döm om min förvåning så kommer en liten vit bil, swichandes förbi bilkön, genom rondellen och förbi brandstationen…men hallå ! vem har mer bråttom än utryckningfordon ?? Ser man inte alla lampor som blinkar rött ? Ser man inte att det är bilkö från fyra håll ???, Helt otroligt, och inte undra på att vi aldrig kommer att uppnå nollvisionen i trafiken, när en del bilar framförs av dårar. Synd sådana  gånger att man inte är polis i en civil bil, och fått slå på den blå lampan och med en "herrelös" bil  ta fast dåren i vita bilen.

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.