det blir konsekvent nej nu

Nej tack, Nej tack, ja så kommer det att låta här nu framöver, när telefonförsäljarna ringer. Tyvärr för er som har det som jobb och försöker tjäna ihop till er överlevnad. Men jag har som bestämt mej, det blir en av mina utmaningar för detta år, att konsekvent tacka nej till erbjudanden. OM inte det ringer någon och erbjuder just det där som jag alltid velat ha, då kommer jag att tacka ja…så nu vet ni det.

Men nu säger jag TACK TACK och åter TACK för förtroendet som jag fick i eftermiddag. Jag har fått förtroendet att (tilsammans med 5 andra) representera IF Metalls avd 4 södra västerbotten vid IF Metalls kongress senare i år. Ett riktigt stort och viktigt uppdrag. Jag ska göra allt jag kan för att förvalta detta förtroende. Lilla Jag där bland de övriga 299 ombuden..

Sen har jag hållit på med motioner i eftermiddag, ja skena nu inte iväg och tro att jag kastat mej ut skidspåret, spunnit på spinning eller simmat. Nädå, jag och övriga i IF metalls repskap har gått igenom en mängd av motioner, skrivna till IF Metall kongressen. Puh ! man blir alldeles matt.

Men tänk så mycket kloka ord och ideer som finns bland oss vanliga människor. Tänk om vi kunde få igenom alla  dessa motioner på kongressen, då skulle våra medlemmar få det bättre både på och utanför jobbet. Men för att det ska lyckas krävs  nog mer än både charm och llist. Kanske att jorden blir platt i samma veva, Men tro mej, vi kommer att kämpa för detta, vi norrlänningar…när vi intar Stockholm för att kongressa…så, darra.

I morgon ska jag berätta hur det gick när jag försökte sprida ljus och värme i styrelsen, det gick som dåligt, tack o lov. Så vi hörs då. Nu ska jag inta den nyinköpta vilstolen och bara slappa efter allt detta motionerande.

Hej för nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.