energi

Söndag kväll, plogbilen passerade just, en trevlig syn., elden sprakar i pannan, fåglarna har fått mera mat, kattkungen snarkar i soffan och snart är det tv kväll för hela slanten.

En bra sportdag har det också varit, mera sånt. Heja Sverige och Storuman…vissa dagar känns det ännu bättre att stolt kunna säga att man kommer därifrån. Men jag ör inte lika stolt som under tiden jag representerade Storuman, jag spelade Volleyboll och vi var jädrans så bra..

Synd bara att man inte har mer energi , tänk vad man skulle hinna med då. Ja , det jag menar med mer energi är, energi överhuvudtaget…tror jag fått vinterns tredje sjuka. latmaskflunsan. Men det är klart att delta i 3-4 skidtävlingar sliter hårt .=)

Väldigt skiftande väder i helgen, i går -25 och i dag yr snön och det är -5. Ja,men vi har då ingen översvämning eller jordskred så, vi får vara nöjda. Trots att man i bland går ut med klass 1 och 2 varningar, fattar inte, det är ju bara en vanlig vinter eller ?

I går hade jag en liten princessa i min närhet flera timmar under dagen, hon är 1 år coh är mitt gudbarn. Så här coola var vi framför tvn när vi chillade en stund, mellan varven.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.