det rasar

å hoj vad det rasar från taken, kul med lite MER snö framöfr fönstren, ser snart inte ut. Sen försvinner all snö från träden, det som var så magiskt och vackert. jag kan som inte riktigt bestämma mej vad som är vackrast..det eller det ???

.

Ja det är inte vara snön som rasar, hela min plan för 2011 rasar, Nu är inte fokus längre på beach 2011 utan nu är fokus att bli frisk, fri från baciller eller virus, vilket det nu är som bestämt sig för att göra mitt liv surt just nu. Har varit hostg och förkyld sedan juldagen, börjar tröttna ordentligt. Äter antibiotika för första gången på fler år, håller tummarna, vilar och hoppas. För nu måste de bli fart på La Carola, hon har mycket att ta tag i.

Hoppas det är nog vad valberedningen för Socialdemokraterna gör. Dom hoppas nog på att den där superledaren ska poppa upp och vara villig att ta på sig uppgiften, för även där verkar allt rasa mer och mer för varje dag.

I helgen kunde man på ett av nyhetsprogrammen läsa en del av kriterierna.

  • Vara en god ledare – ja det är väl en bra egenskap, men då är frågan vad är en bra ledare ?
  • Gärna köra miljöbil – men visst finns det viktigare när man nu söker en ny ledare
  • Ha goda kontakter med näringslivet – säkert bra, men här hade då jag hellre läst att den nya ledaren ska ha goda kontakter med den fackliga rörelsen i landet. Där hämta ideer, krav och samarbetet. Känns som det är en av de viktigaste kriterierna för ledaren för "arbetarpartiet"
  • Vinna val – ja, det är väl en förutsättning, men vinna val gör man först när man har majoriteten av folket med sig, att folket står bakom den linje man driver, de beslut man tar, känner igen sig i  den ideologin som partiet för osv-

Ja, man kan bara säga lycka till till valberedningen  och till den som antar utmaningen.

I helgen har det tack o lov varit en massa sport på tv. Under damernas sprinttävling i längdskidor så fällde en av kommentatorerna helgens mest passande kommentar. Detta med tanke på att jag sitter och snörvlar, hostar och tycker syndast om mej själv just nu.

Han sa " Det var en tung dag för Andersson "     Mitt i prick.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.