förbaskade Harry…boy

Men vilken internationell afton denna söndageftermiddag blev. Just hemkommen från stan efter ett kulturellt inslag i vardagen.

Ett kulturellt inslag som av och till ändrade hjärtats rytm. Vi har varit och sett men framförallt hört den Japanska slagverksgruppen Yamato..helt otroligt imponerande och fascinerande. Vilka idrottsmän/kvinnor, vilka musiker, vilka underhållare, ja, vad ska man säga. Ni som inte sett dem, gör det. Dom trummade och trummande och trummade. Själv blev man ju trött i armarna av att bara applådera, men de trummade vidare. Tils ni få rmöjlighet att se dem ,  ifall ni inte redan gjort det så kommer här en länk.

http://www.youtube.com/user/YAMATOTHEDRUMMERS#p/u/0/cS4CnVVgRM0

Aftonens internationella resa gick sedan vidare till ett annat asiatiskt land, nämlingen till Kina..för en portion ris och lite biff med bambuskott och vattenkastanjer m m. Gott gotti gott gott, om man säger så.

Sen hem och titta på Amasing race som befann sig i Vietnam..Kan det bli bättre ?

Jo, man hade kunnat sitta på ett plan med passet i handen, förståss den vore en perfekt avslutning på helgen. Det hade kunnat bli verklighet om inte…den där förbaskade Harry boy inte varit så katastrofalt dålig i går, lagomt till V75 och den stora potten.

. Jag kan inte minnas att jag någonsin tidigare köpt en Harry boy..I går gjorde jag det. Ja, jag gick helt enkelt på reklamen som Harry boy visat upp under veckan. Men, det kommer jag aldrig mer att göra. Han, den där Harry boy med hästflinet han lyckades med bedriften att pricka in ett endaste rätt, ett rätt av sju !!!!. Till  o med Carola tant , skulle av misstag kunna få ihop ett rätt..Aldrig mer, nu är det slut, över mellan jag o Harry.

Nu är det lite kvar av helgen och nu ska jag tillbaka till soffan och försöka få hjärtrytmen att återgå till det normala. I morgon är en annan dag och av erfarenhet vet jag att en måndag innebär att hjärtfrekvensen ökar av andra anledningar än av ett upprtädande som tar musten ur en.

Förresten Jag glömde att häromdagen gratta min lilla mamma som fyllde år, ja gratta henne här alltså.

puss på dej Mamma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.