men vad är det för fel

Jaha, nu ska det till en utredning för att se ifall det finns möjlighet att höja pensionsåldern med "några" år…Kul ! Det är precis vad man vill höra efter en arbetsdag. Jag försöker ju komma på hur jag ska få sluta mycket tidigare än dagens pensionsålder. En ålder dit man troligen aldrig kommer att nå, med knopp och kropp i behåll.

För att få bättre pensioner bör fler arbeta längre. Det menar socialförsäkringsminister Ulf Kristersson, som tillsätter den här nya pensionsutredningen…Jag vill ha ett bra liv när jag går i pension, ett levande liv. Hur många inom tillverkningsindustrin, gruvindustrin, vården m.fl  kommer att orka jobba till dagens 65 ? Det går nog bra om man har ett icke kroppsarbetande jobb, men alla andra då ??? Näe! jag vägrar..jag triggas nu att försöka komma på ett sätt, ett sätt som gör att jag kan sluta i tid, så jag får det bra som pensionär.

Varför hör, ser och läser man aldrig att riksdagen och regeringen kommer med en utredning om att införa en extra veckas semester med full betalning, alla arbetare ska få en fri helg att nyttja på ett spa eller på en skidort eller något liknande. En utredning om att införa 6 timmars arbetsdag för alla, så kan fler komma i jobb, ja vi liksom delar  på jobben. En utredning där alla barn får vara kungar, princessor och hjältar för en dag. Men näe! inte då. Jag tröttnar.

I dag avslutar jag såhär….Om du ser ljuset i tunneln är det säkert skenet som bedrar..Men så var inte fallet för mej, det var lampan på toan som blev lagad, så nu är det frid o fröjd i ändahöjd igen.

trevlig kväll och tummen upp för er som löptränade efter bullmarksvägen i kväll, ni hade så mycke reflex på er att ni nästan bländade..kanonbra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.