vad ska man välja

Men vilken vacker dag det varit i dag. Nu är träden återigen vita av frost och när solen skiner på dem, ja då tror man att man är i en fantasivärld.

Som vanligt väcks man ganska snabbt ur den fantasin, när man hör, läser och ser om all galenskap som samtidigt pågår runt omkring i vår värld. Håller på att läsa lite mer om det här med jobbcoacher, jag blir inte riktigt klok på det där, så jag återkommer…

Klok blir jag inte heller på vad jag ska välja. Det jag tänker på är detta. I en affär som jag besöker flera gånger i veckan ( en jättebra affär för övrig) så har fröpåsarna till sommarens alla  blommor kommit fram, jättetrevligt och ger bra känslor. Men bara någon meter bortanför fröpåsarna så finns en hylla där det står en hel del julsaker på rea..alltså jag vet inte vad jag ska välja, ska jag hålla kvar vid julen eller ska jag ta mej ann våren ?

Å andra sidan om jag håller kvar tanken på att det snart är jul, då innebär det ju att jag fortfarande har kvar resan till favoritlandet, eftersom vi gjorde den innan jul..eller hur blir det nu..? pust, jag får lov att fundera till här..=)

I dag har jag fått förmånen att utbilda 10 st i första hjälpen och hjärt/lung räddning. Alltid lika trevligt och inspirerande även om det känns drygt och besvärligt timmarna innan. Men när man står där och ser att man når fram med budskapet och skratten blandas med allvaret, ja då är man på "G" igen.

Som sagt jag ska nu läsa på lite mer om jobbcoacher och statliga bidrag, så hörs vi senare om det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>