foppa tofsen

Åter hemma från södern. Det blev en dryg dag i torsdags. Upp tidigt, kursa till 15 sen transport in till Stockholm, driva på stan ett par timmar, och sen ut till flyget som skulle visa sig vara försenat..kom hem till hemmet kl 23.00.

Flygplatser kan vara intressanta platser om det vill sig ?! På min väg ner till Stockholm så hade jag "trevligt sällskap" fast han vet inte om att jag ansåg honom som mitt sällskap, men ändå. Han stod efter mej i incheckningskön i typ en kvart, han stod och pratade i telefon vilket innebar att han , som jag vill tolka det "flåsade mej i nacken" ..när han pratade. Det här innebär att jag inte kan tvätta delar av mitt hår på bra länge,  ni förstår jag kommer att ha en tofs som blir självstående likt Pontares, . det var självaste största Foppa som stod bakom mej, inte fel..Detta innebär nu att jag har en "Foppa tofs" och därmed har ett nytt mode uppfunnits, Foppatoffeln är nu ett minne blott.

På vägen hem så hamnade jag brevid en annan person som inte på långa vägar är lika eller kommer att bli lika  stor och känd, men som de flesta ändå vet vem han är. I vänthallen på Bromma så kom SDs partiledare Åkesson med sällskap och ställde sig brevid mej i väntan på att få gå ombord, Nej vi skulle inte på samma plan .Så på min ena sida stod Åkesson och på min andra sida stod säpo vakten..ja, jag har väl aldrig känt mej så uttittad eller så "bevakad". Om jag gick därifrån ? nej faktiskt inte..varför skulle jag, det var ju rätt fränt . Övriga i hallen hade ju ingen aning om jag tillhörde hans sällskap eller inte, vad skulle ni trott om ni såg 5 personer stå tillsammans på ett ställe med en säpo intill. Tänk om man kommit med på någon bild som sedan hamnar i tidningen med rubriken "IF Metalls ordförande i södra västerbotten och SDs ledare på gemensam resa."eller något liknande …haha, hemska tanke.

Nej nu är det dags att ladda inför kvällens grillning vid byastugan…trevlig kväll på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.