sammanträffande

Gårdagseftermiddan var rätt frän faktiskt om man vill vara lite egoistsk och lite "långsökt". 

När jag kom hem låg LO tidningen på bordet och där på baksidan fanns jag med när det gäller en artikel om motivlackerade svetsskärmar. Det finns en firma som nu tänker pröva konceptet, vilket jag tycker är helfränt och något som den "tråkiga" industrin kan behöva. Det skulle lysa upp tillvaron, så länge motiven inte är kränkande eller stötande.

 Jag har själv tänkt i dessa banor för många år sedan. Om jag ägt min hjälm skulle jag lackerat den rosa med något roligt motiv på, men nu var ju inte hjälmen min så det stannande med en tanke. Men jag blev uppringd och tillfrågad om min åsikt , vilket passade bra eftersom jag hade en ..åsikt.

På kvällen såg jag på "så ska det låta" och nu blir det långsökt men ändå rätt roligt och träffande.

När Hammerfalls heavy metal(l) sångare Joacim Cans sjöng vandraren som är en av mina favoritlåtar så sa Settman " så bra, som värsta Carola" eftersom han gjorde en Carola pose i slutet av låten…..Ja där kom Carola in i bilden, sen i samma lag fanns Roger Pontare som min bror brukar kalla sig ( han heter Roger)..så där kom brorsan in i bilden och sen till sist så sjöng herr Cans låten "de Laila" ..och vips så kom mitt andra namn med. Är det inte fränt så säg ?

Ja så kan det gå, när fantasin och annat är på topp. Men mycke jag var det =)

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>