nära nu

Oj vad tiden går fort när man är ledig, långledigheten är nu slut. Nu väntar allt som vart kvar i fjol samt allt nytt för i år. Spännande och utmanande, roligt och  jobbigt, lärorikt och likadant, så torde det väl se ut de kommande månaderna. Låt oss hoppas och tro på mycke glädje och positiva tongångar, energi och lycka.

Nu är det bara att ladda om från skidåkning, skidskytte och tjocksockar till möten, planering, ordning och reda samt stålhätteskor. Dags att ta tag i debatter, förhandlingar, protokoll, skrivelser, utbildningar, konferenser och annat som ligger i röret. Dags för nya kliv framåt.

De senaste dagarna har tillbringats hemma här samt hemma i Storuman, och allt är sig likt vart man än befinner sig, känns ganska tryggt det med. Ett nytt möte blev det i alla fall, släktens senaste tillskott, en liten prins vid namn Liam.

Ute är det fantastiskt fint och jag kan inte låta bli kameran. Kanske skulle man bli fotograf eller i alla fall låta sig tro att man är en, det räcker nog så.

  ån på julafton   den 3/1 den 7/1    å vägen idag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>