vintervitt

Så, då har ytterligare en helg försvunnit och en ny spännande vecka väntar. Hoppas bara förkylningen håller sig på avstånd, känner att den börjar komma allt för nära för att det ska vara bra.

Har förundrats över vart idrotten är på väg. Tänker på de senaste dagarnas debatt om Engelholms innebandy, där tränaren för pojkar 14 år använder sexistiska och helt vansinniga meningar, ord för spel och försvarskombinationer. Ni har säkert läst dom. Men hur kan man överhuvudtaget komma på att som vuxen människa sätta ihop bokstäver till dessa meningar. För spel och försvarskombinationer. Det är för mej helt obegripligt.  Snacka om att öka, föra vidare en kvinnosyn som är helt snedvriden. Under mina år som Volleybollspelare i Storumans IK under slutet -70 och in på -90 talet ( ca 20 säsonger i div 3 och div 2) hade vi en rad spelkombinationer. Vi använde oss av siffror…det gick hur bra som  helst. Våra tränare och vi i laget skulle väl adrig komma på att använda oss av killnamn, sexistiska menigar om killar för att vi skulle få bollen dit vi tänkt. Hoppas verkligen att idrottsförbundet, klubben, föräldrarna tar ordentligt tag i detta. Tar upp värderings och attitydfrågor, lyfter fram respekt och lite vanligt förnuft.

Det blir inget femte jobbskatteavdrag under 2013. Orsakerna stavas, enligt Reinfeldt, avsaknad av reformutrymme och för knappa marginaler.
– Även om vi gick till val på ett femte jobbskatteavdrag under mandatperioden så kan jag, vad vi nu ser, inte se något reformutrymme alls under 2013.säger Reinfeldt i en intervjuv för ett par dagar sedan.

Oj då, vad hände här, håller inte regeringen vad man lovat, gick man ut med osanning i valrörelsen, tog man för stora ord i sin mun, ? Vart är mediadrevet mot regeringen som inte håller sitt ord…vart är mediadrevet ?

I övrigt har vi varit ute i den vintervita omgivningen och hämtat energi. Här kommer några bilder.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>