jaha,

Då var helgen över..igen.. Lite hemmajobb, mycke skidor, en sväng till stan för att uträtta ärenden och en kopp kaffe hos kusinen och lilla W. Tänkte hinna så mycke i helgen men det slet sig som vanligt. Tur att det kommer mer tid varje vecka som förvisso inte heller räcker till allt man tänkt göra.. Nu väntar en vecka med möten som huvudnummer. LIte dagordningar och paragrafer att hålla reda på, men det är bara trevligt och inspirerande. Huvudsaken att vi tar bra beslut så. nu är det full fart framåt.

Åsså avgick han då, Juholt, men det tror f…n det. Vem orkar, kan och vill sitta kvar när det kommer knivhugg från höger och vänster, från egna kollegor och de gropar man själv gräver. Konstigt bara att andra som grävt lika stora och  större gropar som andra kan/ska ramla i, får sitta kvar. Ingen fokus, inga rubriker. Tycker det är tråkigt och kan inte se vem som ska kunna ta över. Får väl bli en maskot av någe slag, där ingen vet vem som gömmer sig i, då kan ju ingen heller utsättas för all hets. En jädrans cirkus är det då, en cirkus som inte är rolig längre.

Tur att han finns, han min nye favorit. Han heter Lars-Göran Bengtsson och är kommunalråd i Svinarp. En sådan chef skulle jag vilja ha, om dom söker en assistent, en sekreterare eller en mediaansvarig så kommer jag att söka jobbet.

Här kommer två vinterbilder, en från  utsidan och en från insidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>