kopiering

Ska börja med att skicka en "girl power" hälsninga till alla kvinns därute. Hyllningarna sker med lite damtoaskyltar och min "power girl" Trinity

I dag så kom vi under matrasten att prata om en kopieringsapparat, ja det kan tyckas vara ett konstigt samtalsämne men vi kom in på den i ett sammanhang. En av killarna sa något i stilen med att " tänk om du fastar i den"…å så var galenskapen igång. Jag fick bilder i huvudet som dessvärre kom ut i ord.

Ja, tänk om jag fastnat i en kopieringsapparat, som bara tuggade på och kopierade ut små "mini me, små mini carolas" , såg mej själv hoppandes ner från utkastet och springandes runt bena på folk, tjattrandes, skrattandes och gormandes.,  Vilken syn, vilken upplevelse..eller ?

Ja, i bland kan det snurra till ordentligt. Snurrar det inte av det ena snurrar det av det andra. Som när lyssnar man på affären om vapenfabriken i Sadiarabien – finns den? , byggs den eller inte,  Visste partierna eller visste dom inte, försvarsministerns försök till att förklara/förvirra, FOIs inblandning eller inte, Promomorier och bulvanföretag, och så snurrar det på. Nästan roligt att försöka hänga med i svängarna nu när det inte är personförföljelse det handlar om. Förresten är det en bra taiming av Reinfeldt att skicka ut ett pressmeddelande om skilsmässa en dag som denna, när alla har fullt upp med annan nyhet, då slipper dom ju drevet, i den frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.