ego…

En lååång helg är nu slut. Hunnit med en hel del faktiskt. Pyssel hemma, upp till försäldrarna i Storuman, besökt kusin A, hälsat på brorsan, och mer pyssel här hemma, samt avslutat med ett möte i Sävar.Jag har nu blivit lite av en fritidspolitiker, så mera möten blir det, nu av en  helt annan sort än vad man är van vid. Men som vanligt är det intressant och utmanande. Blir nog bra bara man får grepp om det hela.

Nu väntar en ny vecka och nya utmaningar och naturligtvis något nytt att "uppröras" över. Återkommer om det

 Ska även sammanfatta alla grattis som infallit de senaste dagarna..

pappa har fyllt år – "mågen" anders har fyllt år – "kusinsambo" andreas har fyllt år- tommy har haft namnsdag – mamma har haft namnsdag och i dag har jag namnsdag.. hurra för oss..

Hörde på TV att delar av Svenska OS truppen kör sin uppladdning i San Diego…kan det vara bra ? Jag menar, ska inte en uppladdning göras under optimala förhållanden, stärka ens självförtroende och ta ens prestationer till en högre nivå??. Hur kan man då välja att åka till San Diego…ett ställe där man får Sand- i – ego…?  FÅr man sand i sitt ego så torde väl ens självförtroende och ego grusas och reslutaten bli därefter.

Nästa som jag funderar på är att man från kommentatorerna i hockeyn sa. Ryssland har sin björn, Finland har sitt lejon…ja det stämmer ju bra, men vad  har då Sverige ? Jag kom bara fram till en …groda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.