skyttegravsfot

Just hemkommen från en snabbsväng till Storuman. Marknad, Regn, Föräldradag och prat med släkt och gamla vänner var en snabb summering av de 28 timmarna. Tog en promenad ut i vimlet i går kväll. Hann precis ut så började det regna, typiskt när jag lämnat huvan till regnjackan och vi endast tog ett paraply. Men det var inte det värsta. Det visade sig ganska snabbt att ena skon läkte in.  klafs, klufs, klafs, klufs lät det om min ena fot. Kändes som jag hade foten i en "potta" och jag kunde verkligen inte komma loss. Men har vi gått ut så har vi gått ut.  Stannade ute i en o en halv timme och där och då, förstod jag vad begreppet "skyttegravsfot" innebär om än i en mycket lindrig variant. Så nu fick ni som inte vet vad det är något att göra…googla ordet. =)

Nu börjar upploppet mot semestern. Fem dagar kvar sedan är man fri…fri från klockan, möten , ord och bokstäver för ett tag. Ska bli skönt och framförallt behövligt. Nu fattas bara värme och sol. Tittar man ut kan man tro att hösten redan är här och att det är dags att lägga i ytterligare en växel och att semestern redan är över…hu hemska tanke.

Nu drar även Almedals veckan i gång..Politikernas luciatåg. Den ena efter den andra vill lysa upp vår tillvarao med lite fläsk. Hoppas verkligen att min favorit håller den linje han alltid hållit och står kvar med fötterna på jorden som den "stjärngosse "han är…Heja bästa Stefan Löfven. Kom bara i håg att börja ditt tal med – hej jag heter Stefan Löfven och jag är här nu..

TIll sist ska jag säga ett försenat Grattis till min "big brother"…du fyllde år i går..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.