lerduvebom

  hissar flaggan för OS silvret i dag..

Snart är det som sagt dags för "jobb" igen. Då vet jag att det kommer finnas hur mycket som helst att  kommentera och skriva om .Både negativa och positiva kommentarer från mitt håll.  Men som sagt har man semester så har man och jag försöker att inte tänka på allt "tok" förrän om ett par dagar. Fram tills dess så får jag hämta uppslag från sportens värld. Det finns så många citat som man kan använda sig av, som lockar till skratt och funderingar som "hur tänkte dom där"

Eftersom  lerduveskyttet (dubbeltrapp) har varit dagens stora sport för Sveriges del så får det bli en kommentar från radion. Man pratade där om skyttets framtid och skytteförbundets 6 års plan för ett antal skyttar. Där och då frågade radioreportern om förbundet trodde på en "lerduvebom"

En lerduvebom !!!???  Om man bommar lerduvorna kommer man aldrig att få fram bra skyttar, lerduvorna ska träffas.  hm.. Förresten vad heter det om man ska skjuta ner tre lerduvor samtidigt ? Heter det då trippeltrapp ?

Ja, nåväl. I dag har vi varit till Norrbyskär på en sk skärgårdstur. Bra guide och god mat. Fint väder och myggfritt pga blåsten. Nu blir det Yatzy på altan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>