gjort det igen

Så, då har man varit uppr i det blå igen, fast i kväll var det ganska grått , där uppe.

Har tillbringat några dagar i "Stockholmstrakten". Först  Förbundsråd med IF Metalls förbundsledning, förbundsstyrelse och vi avdelningsordföranden ( vi är 37 st ordf från norr till söder) och sedan två dagars ordförandekonferens. Mycket bra dagar med summering av 2012, planering framåt, diskussioner, grupparbeten, erfarenhetsutbyten, ideer  och många goda skratt.

Har börjat "roa" mej med att analysera och notera det som sker på flygplatsen och på planet framför allt. Förmodligen för att ha något att fördriva tiden med, för det är inte sååååå roligt att vänta och vänta, sitta och sitta. Nåväl i dag hade jag resesällskap så jag låg lågt i dag.

När man flyger kan man få "lock i öronen" när man är på väg upp och även "där uppe". I dag lyckades jag sitta på platsen framför en som förmodligen hade locket för öronen redan när hon steg på planet. Milde tid vad hon pratade, högt och hela vägen hem…Till o med de som satt 3 rader framför blev störda ( jo, det vet jag för där satt mitt resesällskap) Nog för att jag själv är ett pratmonster men jag tror mej då ha förståndet att dämpa volymen eller stänga av i vissa lägen.

Sen blir jag återigen imponerad på de som trots att man säger till i högtalarna, och som i kväll visade en film att NU ÄR DET DAGS ATT STÄNGA AV ALL ELEKTRISK UTRUSTNING OCH FÄLLA UPP BORDEN lika förbaskat måste sägas till av personalen, Usch jag skulle skämmas och känna men pinsam. Sen  skulle det vara kul att veta vad/om kabinpersonalen tänker något speciellt om folk när dom måste säga till dej och dej och dej..

Nåväl inom kort blir det en ny resa med nya möjligheter till studier. Kanske kan det bli en bok så småningom . En uppföljare till  den oskrivna "livet på landet" får  bli "livet på flyget"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>